Strada Unii 27, Târgu Jiu 210007 +40 253 213 306 scoalagsavoiu@yahoo.com Luni - Vineri 7:30 - 18:00

Selectie metodologie examen simulare 2023

(9) La proba de limba română un răspuns completat în căsuța de răspuns poate fi completat prin tăierea cu o linie orizontală a literei scrisă în căsuță și scrierea în dreapta căsuței a literei asociate răspunsului considerat corect. De asemenea, un răspuns care constă în marcarea cu X a unei opțiuni poate fi corectat prin tăierea cu o linie orizontală a marcajului X și marcarea cu X a răspunsului considerat corect.

(10) La proba de limba română sunt permise sublinierile de text cu creion sau stilou/pix de culoare albastră. În cazul itemilor care vizează sintaxa frazei, este permisă delimitarea propozițiilor în frază, fără a se considera semn particular.

(11) La proba de matematică, un răspuns de la Subiectul I sau de la Subiectul al II-lea poate corectat prin tăierea cu cu o linie orizontală și încercuirea altui răspuns considerat corect.

(12) La figurile de la proba de matematică sunt permise marcajele pe figură și completarea figurilor cu creion sau stilou/pix de culoare albastră. De asemenea, este permisă realizarea unor figuri geometrice (cu creion sau stilou/pix de culoare albastră) în spațiul pus la dispoziție pentru rezolvarea problemelor.